CIUTAT I CONEIXEMENT

jueves 13, junio 2013

SEMINARI D’ESTIU: «CIUTAT I CONEIXEMENT»

Aula Ciutat convoca el Seminari d’Estiu Ciutat i Coneixement, baix la coordinació de Miguel Baixauli i David Estal.

El curs es celebrarà a l’Aula Ciutat (ETSAV) entre dilluns 24 i dissabte 29 de juny, per reflexionar des del coneixement multidisciplinar al voltant de les pràctiques crítiques en la construcció i experimentació de la ciutat.

Aquest curs està dirigit a estudiants universitaris i professionals vinculats al coneixement de la ciutat, així com col·lectius i persones interessades o implicades en la transformació de l’espai urbà. El seminari té una durada de 25 hores i compta amb un certificat d’assistència.

Si estàs interessat/da, pots trobar tota la informació al següent programa i a la web :

https://aulaciutat.org/ciutat-i-coneixement (aulaciutat@gmail.com)

Los comentarios están cerrados.