Els debats de la tardor

lunes 25, noviembre 2013

els debats de la tardor de l'Aula Ciutat

Els debats de la tardor de l’Aula Ciutat

El debat Com es mou València serà el proper dimecres 27 de novembre a les 19.00 al vestíbul d’Octubre, Centre de Cultura Contemporània (Carrer San Fernando, 12) i centrarà el diàleg en la mobilitat a València com a aspecte intrínsec a la qualitat de vida, el mercat de treball, la salut i l’espai públic.

Tractarà sobre la mobilitat a la ciutat de València, aspecte intrínsec a la qualitat de vida, el mercat de treball, la salut i l’espai públic. Parlarem sobre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) en un diàleg entre redactors i al·legadors, una vegada passat el període d’exposició pública i de les pertinents al·legacions.Així com de la importància de disposar d’una entitat que tinga capacitat per planificar i gestionar la mobilitat de l’àmbit metropolità.

Contarem amb la presència de Francesc Arechavala (Geògraf d’IDOM i equip redactor del PMUS València) i Julia Martínez (Gerent de l’Associació de Comerciants del Centre Històric). A més, el debat serà moderat per Joan Olmos (doctor Enginyer de Camins i urbanista).

El quinto debate del Aula, y segundo del otoño, tratará sobre la movilidad en la ciudad de Valencia, aspecto intrínseco a la calidad de vida, el mercado de trabajo, la salud y el espacio público. Hablaremos sobre el Plan de Movilidad Urbana Sostenible (PMUS) en un diálogo entre redactores y alegadores, una vez pasado el período de exposición pública y de las pertinentes alegaciones. Así como de la importancia de disponer de una entidad que tenga capacidad para planificar y gestionar la movilidad del ámbito metropolitano.

Con este motivo, contaremos con la presencia de Francesc Arechavala (geógrafo de IDOM y equipo redactor del PMUS Valencia) y Julia Martínez (gerente de la Asociación de Comerciantes del Centro Histórico). Además, el debate será moderado por Joan Olmos (doctor ingeniero de Caminos y urbanista).

 

imagen 1

 

A la web d’Aula Ciutat pots consultar tota la informació d’Els Debats de l’Aula, al voltant dels tres debats que es celebraren a la primavera i del passat debat, primer de la tardor: A València, #LaCulturaVaSola

A aquest espai hem arxivat les opinions dels ponents, les conclusions, fotografies, els vídeos i àudios complets, i vídeos-resums de cada debat.

Pots trobar més informació de l’Aula Ciutat a:

www.aulaciutat.org
aulaciutat@gmail.com
@AulaCiutat

 

facebook

Los comentarios están cerrados.